continuarea lucrului

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Iluminatul de siguranta pentru continuarea lucrului (iluminatul de rezerva) reprezinta categoria iluminatului de siguranta prevazuta pentru a face posibila continuarea neintrerupta a activitatilor normale fara modificari esentiale.

Timpul de punere in functiune al iluminatului pentru continuarea lucrului este de 0.5-5 secunde pentru cladirile destinate publicului, iar pentru industrie este de 0.5-15 secunde in functie de gradul de pericol. 
Timpul de functionare este pana la terminarea activitatii cu risc.
Este singurul tip de iluminat de siguranta (*alaturi de iluminatul de interventie in zone de risc din cladirile destinate publicului) ce trebuie sa asigure o autonomie suficienta pentru continuarea activitatilor normale pana la revenirea iluminatului normal, asadar lampile pentru continuarea lucrului adeseori sunt dotate cu kituri de emrgenta cu autonomii mai mari de 1 ora, cuprinse intre 2-8 ore.

Lampile de continuarea lucrului sunt obligatorii in urmatoarele aplicatii:
1) pentru incaperile dotate cu receptoare ce trebuiesc alimentate fara intrerupere de tipul centralelor detectie incendiu, statiilor de pompe pentru incendiu, tablouri generale si surse de rezerva, dispecerate, etc.
2) pentru incaperile blocului operator de tipul salilor de pregatire medici si sterilizare, sali de operatie, sau sali de pregatire bolnavi, reanimare, etc.
3) pentru industrie in locvatiile de productie sau depozitare, laboratoare si alte spatii tehnice ce necesita o supraveghere permanenta. 

Suport clienti Program de lucru de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00.

0758235119 vanzari@telecontrol.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!