Lampi iluminat siguranta Intelight

Lampi iluminat siguranta Intelight
In situatia in care iluminatul general este intrerupt din cauza unei avarii este necesar ca iluminatul de siguranta sa asigure vizibilitatea minima necesara pentru a identificarea celor mai apropiate cai de evacuare din cladire, puncte de interes precum hidrantii in caz de incendiu sau alte puncte tehnice de interes precum camere tehnice de control, si totodata sa asigure vizibiltatea minima necesara pentru a nu induce panica in aglomerarile de oameni.

La Intelight veti gasi atat:
- solutii de iluminat siguranta pentru evacuare prezente in familia de lampi Kasjopeja, Oximia si Orion;
- cat si solutii de iluminat siguranta antipanica prezente in familia de lampi Starlet si Suprema.Corpuri iluminat de siguranta pentru evacuare
Sunt disponibile lampi evacuare grad de protectie IP20 pentru montare la interior, sau lampi evacuare de exterior cu grad protectie IP65.

Lampile Intelight sunt deosebit de versatile, aceiasi lampa emergenta 41628 Intelight putand fi folosita atat ca lampa de evacuare, lampa marcare hidrant, lampa de continuarea lucrului sau ca lampa antipanica prin simpla schimbare a pictogramelor.
Deasemenea exista o varietate mare de accesorii si pictograme precum:
-suporti de montare aplicata tip coltar L sau tip steag;
-suporti de montare aplicata coborata cu sufe de suspendare;
-rame pentru transformarea montajului aplicat in montaj incastrat al aceleasi lampi;
-sau rezistente de incalzire pentru lampile de emergenta montate la exterior sau in spatii reci neincalzite de tip centrala tehnica exterioara.

Corpuri iluminat de siguranta antipanica
Pentru iluminatul de urgenta impotriva panicii regasim lampi antipanica diverse cu:
-puteri diferite de la 3W, 4W, 5W, 7W;
-autonomie de 1 ora, 2 ore sau 3 ore;
-lentile pentru spatii deschise (SO), spatii deschise ianlte (SOH), coridoare (SC), coridoare inalte (SH), coridoare asimetrice (SCA), coridoare asimetrice inalte (SCHA);
-mod iluminat (M) mentinut sau (NM) nementinut, sau ambele moduri;
-mod de (MT) testare manual, (AT) automat sau (CB) centrala de baterii.Pot folosi lampile de siguranta Intelight in proiectul meu?
Poti folosi cu incredere lampi de siguranta Intelight in proiectul tau instalatii electrice si de iluminat fiindca pentru fiecare lampa emergenta exista certificat de conformitate, certificat de igiena si fisiere fotometrice pentru simulari iluminotehnice de tip Dialux.

Pentru alte articole interesante legate de iluminatul de siguranta puteti incerca:
 

Suport clienti Program de lucru de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00.

0758235119 vanzari@telecontrol.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!