lampi led industriale

Afiseaza: 1-24 din 72 produse

 Filtre
Iluminatul este un aspect critic in orice industrie indiferent ca este vorba de capacitati de productie sau pentru depozitare. Iluminatul industrial nu este folosit doar pentru iluminarea halelor mari, a masinilor sau a liniilor de productie, ci asigura totodata si iluminatul civil pentru oamenii care deservesc acea locatie.
Iluminatul industrial nu presupune doar o sursa de iluminat puternica, ci totodata trebuie sa fie:
- un iluminat industrial economic pentru a micsora costurile cu energia consumata;
- un iluminat industrial eficient ce poate asigura nivelul necesar de lucsi la sol sau pe banda de productie;
- un iluminat industrial de calitate cu temperatura de culoarea corecta pentru a putea inspecta cu atentie produsele de pe liniile de productie scumpe instalate in acea locatie;
- un iluminat industrial durabil in timp pentru a micsora maxim posibil cheltuielile de intretinere si care sa nu necesite intreruperea liniilor si proceselor de fabricatie;
- un iluminat industrial corect care asigura lumina acolo unde este necesara, si nu peste tot producand efecte de orbire in restul incaperii sau pentru alti lucratori vecini.
Un iluminat industrial bun poate face munca mai usoara, mai sigura si mai productiva.
Nu uitati ca iluminatul led industrial poate fi controlat inteligent si personalizat pe nevoile d-voastra specifice ca zone de lucru, timpi sau cazuri speciale de functionare, sau reglaje liniare al nivelelor luminoase.

Pentru un control personalizat al iluminatului industrial led va rugam sa ne transmiteti minimul de informatii necesare la vanzari@telecontrol.ro si un inginer luminotehnic va intra in contact cu d-voastra pentru mai multe detalii.

 

Suport clienti Program de lucru de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00.

0758235119 vanzari@telecontrol.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!