becuri si spoturi led

Afiseaza: 1-24 din 426 produse

 Filtre
becuri si spoturi led - Bec led a60, soclu B22, 9W, alb cald, Optonica 1920
-25%
becuri si spoturi led - Bec led a60, soclu B22, 9W, alb rece, Optonica 1918
-25%
Avantajul tehnologiei led versus incandesecenta raportat la consumul de energie inseamna un consum de 4 ori mai mic al ledului. Ledul versus CFL inseamna o economie de 40% dpdv energetic.

Sunt disponibile cu diverse socluri plecand de la E14 minion, E27 Edison, E40 Goliath, GU10 spot, GU5.3, G9, G5.3, G4, GX53, etc.
Exista variante de becuri led cu tensiuni de alimentare standard de 12Vdc, 24Vdc, 48Vdc pentru utilizarea in spatii umede sau pentru incaperi clasice cu tensiunea de 230Vac.
In functie de starea psihica ce trebuie transmisa sau de ambientul in care sunt utilizate becurile led vin cu temperaturi de culoare variate de la alb cald, alb neutru si pana la alb rece.
Forma dispersorului de lumina poate fi de tip A arbitrar, G glob, T tubular, C lumanare, PAR, R reflector, P para, etc.
Pentru comanda becurilor cu intrerupatoare clasice se folosesc becuri nedimabile, iar acolo unde comanda se face cu dimmere se vor folosi becuri led dimabile.

Becurile cu led au inceput sa inlocuiasca becurile clasice cu incandescenta din anul 2006 usor, usor.Tehnologia led relativa scumpa la acea vreme s-a ieftinit de la an la an, astazi ajungand la un pret eficient ce permite utilizarea becului cu led in absolut toate aplicatiile casnice, private sau industriale.

In iluminatul casnic becul led poate fi intalnit in corpuri de iluminat precum lustrele de tavan, spoturi sau lumini pe sina, aplicele de perete, lampadarele de podea sau veiozele de birou.
In iluminatul din casa scarii, holuri sau spatii tehnice putem regasi becul led in plafoniere de tavan sau de perete.
Becul led cu montura Goliath (E40) a permis pantrunderea lui si in corpurile de iluminat industrial.

Suport clienti Program de lucru de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00.

0758235119 vanzari@telecontrol.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!